Servicii transport

Transport intern de marfa

 

Transport intern de marfa cu acoperire pe intreg teritoriul tarii. Serviciile de transport marfa oferite de compania noastra sunt oferite in deplina siguranta si conform legilor in vigoare privind transportul de marfuri.

Solicitarea dumneavoastra va fi preluata in scurt timp, iar un consultant va va contacta in vederea stabilirii serviciilor dorite si a ofertei de pret corespunzatoare. Mentionam ca ofertele noastre de preturi sunt accesibile si sunt conform raportului calitate-pret.

Transportul intern se realizeaza atat pe burse de transport cat si in contact direct cu compania noastra. Suntem atenti la fiecare detaliu si oferim asistenta pe tot parcursul colaborarii. Valorile noastre, ca si companie sunt folosite si transmise fiecarui client, deoarece suntem deschisi si avem intotdeauna o solutie pentru fiecare situatie.

Camioanele companiei sunt in stare perfecta de functionare, avand toate reviziile necesare efectuate la zi, fiind echipate corespunzator cu chingi de ancorare marfa, liza, lift (care sporeste siguranta marfurilor in timpul transportului), fiind acoperite cu prelata facilitand astfel incarcarea pe deasupra, cu macaraua sau pe lateral.

BenzMD
BenzMD
BenzMD

 

 

Transport international de marfa

Transportul international de marfa, un serviciu bine organizat in cadrul companiei noastre. Acest serviciu este destinat clientilor care doresc transportul marfurilor in alte tari, sau din alte tari in Romania. Exista si posibilitatea transportului de marfuri intre alte tari, la cerere.

Activitatea companiei noastre este imbunatatita cu ajutorul dispozitivelor de ultima generatie folosite in vederea comunicarii eficiente, localizarii exacte si siguranta marfurilor transportate.

Toate camioanele noastre sunt monitorizate si echipate cu sistem GPS, pentru o localizare exacta. Clientii nostrii pot afla in timp real unde se afla marfa dorita si timpul in care aceasta va fi livrata.

Camioanele companiei dispun de asigurare Casco, asigurare Cabotaj si asigurare CMR (care este ideala pentru ca marfa transportata sa fie asigurata in cazul unui eveniment neasteptat).

BenzMD
BenzMD
BenzMD

Promptitudine

Suntem foarte atenti la detalii si datorita autovehiculelor specializate detinute in companie, reusim sa transportam marfa la timp, in siguranta si conform cerintelor clientilor.

Incredere

Veti alege un partener de incredere pentru transport de marfa oriunde in tara si Europa, acesta fiind un lucru esential pentru orice colaborare de durata.

Rapiditate

Autovehiculele noastre sunt atent verificate din punct de vedere tehnic si ofera performantele necesare transportului de marfuri in timp util, oriunde.

 

X