Despre companie

BenzMD

Benz M&D SRL

Transport intern si international – Siguranta si incredere, oriunde, cu placere!

Compania noastra are ca domeniu de activitate transportul intern si international de marfuri, oferind, inca de la inceput servicii prompte si profesionale pentru fiecare client. Avem colaborari stranse si de durata cu companii producatoare si distribuitoare de marfa.

Suntem prompti si profesionisti si asta ne avantajeaza si ne ajuta sa fim alesi.

Dispunem de un total de 15 autovehicule pentru transport marfa, special echipate si verificate conform normelor si legilor in vigoare. Inca de la inceputul activitatii noastre am ales oameni specializati si atestati in domeniul transporturilor.

Alegand Benz M&D SRL, veti alege garantat un partener de incredere si spunem asta deoarece suntem siguri pe calitatile noastre.

Ne dorim ca serviciile noastre sa fie exact asa cum v-ati dorit: prompte, sigure si profesionale.

Compania noastra se bucura de un real succes de la inceputul activitatii deoarece valorile noastre sunt stabilite cu exactitate.

Detinem un numar de 15 camioane, dintre care un camion CoilMulde si un camion cu semiremorca Mega Vario, care ofera avantajele conceptului cu prelate impreuna cu conditiile optime pentru un transport de volum mare.

Toate camioanele noastre sunt monitorizate si echipate cu sistem GPS, pentru o localizare exacta. Clientii nostrii pot afla in timp real unde se afla marfa dorita si timpul in care aceasta va fi livrata.

Camioanele companiei dispun de asigurare Casco, asigurare Cabotaj si asigurare CMR (care este ideala pentru ca marfa transportata sa fie asigurata in cazul unui eveniment neasteptat).

BenzMD
0
Clienti
0
Angajati
0
Parteneriate de succes
0
Ani de experienta
X